nl en fr de it es

Over ons

Star Roses® is een van de meest vooruitstrevende potrozenkwekerijen ter wereld. Op 2 moderne productiebedrijven worden onder 80.000m2 glas de fraaiste variëteiten Star Roses® potrozen gekweekt. Al deze rassen zijn uitvoerig getest op houdbaarheid, kleur, formaat van de bloemen, resistentie tegen ziekten etc. Er worden hoge eisen gesteld aan nieuwe rassen alvorens deze in het productiebestand opgenomen worden.

Op de kwekerij worden jaarlijks ruim 16 miljoen potrozen in 10,5cm en 12cm potten geproduceerd. Het proces van stek tot eindproduct duurt afhankelijk van de variëteit ongeveer 13 weken. Op de kwekerij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken.

Samen met een team van ongeveer 60 gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat een topproduct te leveren. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.  Star Roses® beschikt over een modern wagenpark dat het transport kan verzorgen van en naar onze klanten en veilingen in binnen en buitenland. Wij denken met de klant mee en proberen de lijnen kort en overzichtelijk te houden.